Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 29-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 29 November

AUTO GESTOLEN (Oss)

Zondagmiddag is vanaf een parkeerterrein aan de Gasstraat in Oss een rode Opel Kadett caravan gestolen. Het kenteken van de auto is ZL-47-YZ.

INBRAKEN IN AUTO'S (Oss)

In een viertal auto's die geparkeerd stonden in de omgeving van het NS station in Oss is zondagmiddag ingebroken. Steeds werd een portier opengebroken. Autoradio's en cd-spelers werden gestolen.

AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING (Oss)

Zondagavond is een 31-jarige man uit Oss aangehouden. De man was bekeurd voor het rijden zonder licht. Toen de politiemensen wegliepen, schreeuwde hij hen enkele beledigingen na. Hierop werd de man aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is de man heengezonden.

INBRAAK WONINGEN (Oss)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan Zalm in Oss. Een deur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Kasten werden doorzocht. Enkele rijbewijzen, bankpasjes en portemonnees werden gestolen.

In dezelfde nacht is ingebroken in een woning aan de Grutto in Oss. Aan de achterzijde werd een deur opengebroken. Twee staatsloten, pasjes en een tas werden gestolen.

Ook werd ingebroken in een woning aan Looveltlaan in Oss. De achterdeur van de woning werd opengebroken. Een videorecorder werd gestolen.

INBRAAK BEDRIJF (Oss)

Tussen zaterdagavond en maandagmorgen is ingebroken in een bedrijf aan de Kanaalstraat in Oss. Een ruit van het bedrijf werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Een in het bedrijf staande brandkast werd opengebroken, waaruit een geldbedrag van enkele duizenden guldens werd gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie