Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten provincie Groningen

Datum nieuwsfeit: 29-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Diverse 11/29/99

Persberichten provincie Groningen/
Dagelijkes berichten districten West, Noord, Midden en Oost

Maandag 29 november 1999

Woldendorp: Mishandeling in hotel
Twee vrouwen (24 en 28) uit de gemeente Delfzijl, zijn gisteravond mishandeld in een hotel aan de A.E. Gorterweg in Woldendorp. De vrouwen brachten samen een bezoek aan het cafégedeelte van het hotel. Daar bevond zich ook de ex-vriend van de 24-jarige vrouw. Naar aanleiding van de beëindigde relatie tussen de vrouw en haar ex-vriend ontstond tussen beiden een woordenwisseling. Ondanks pogingen van meerdere cafébezoekers de man tot bedaren te brengen liep de woordenwisseling op een handgemeen toen de man zijn ex-vriendin bier in het gezicht gooide. Bij een poging tussen beide te komen werd de 28-jarige vrouw door de ex-vriend van de andere vrouw met een bierfles tegen het hoofd geslagen. Zij liep daarbij diverse verwondingen op aan het hoofd die door een dokter moesten worden behandeld. De andere vrouw werd ook geslagen maar raakte niet gewond. Beiden vrouwen hebben inmiddels aangifte gedaan van mishandeling en belediging. De dader was bij de komst van de politie niet meer aanwezig. Zijn identiteit is bij de
politie bekend. Hij wordt nader gehoord over de toedracht van de gebeurtenissen.

Leek: Bromfietser gewond bij ongeval
Bij een verkeersongeval aan de Oldebertweg in Leek is gisteravond een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Grootegast gewond geraakt. De man reed samen met twee andere bromfietsers in de richting van Leek. Ter hoogte van het kerkhof raakte hij vermoedelijk tengevolge van gladheid door bladeren in een slip en kwam te vallen. Daarbij liep hij rugletsel op. De man is overgebracht naar een ziekenhuis. De politie - die de brommer van de jongeman voor onderzoek heeft meegenomen - stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Oude Pekela: Inbraak bij tankstation
In nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een kiosk van een tankstation aan de Hendrik Westerstraat in Oude Pekela. De daders kwamen het winkeltje binnen door een ruit te vernielen. Ze namen een hoeveelheid rookwaren en een radio mee met een gezamenlijke waarde van ruim duizend gulden. Tevens werd bij de inbraak forse schade aan en in het gebouwtje aangericht. De politie stelt een onderzoek in.

Voor nadere informatie: afdeling voorlichting, telefoon 0 50 - 5 995 010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie