Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Veenendaal

Datum nieuwsfeit: 29-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Veenendaal
Vrouw (34) overvallen door gewapende man/
Veenendaal, 29 november 1999.

Vrouw op weg naar bank overvallen.

Op zaterdagavond 27 november tussen 18.15 uur en 18.30 uur is een 34-jarige Veenendaalse in haar woonplaats overvallen toen zij de dagopbrengst naar de bank op de Brouwerstraat wilde brengen. Op het moment dat de vrouw de dagopbrengst in de nachtkluis wilde storten, werd zij door een onbekende man bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen. Vervolgens duwde de overvaller het slachtoffer achteruit en greep het geld. De overvaller sprong daarna achterop de scooter of brommer van zijn mededader die stond te wachten. Beide mannen gingen er vervolgens vandoor.

Oproep getuigen.

De politie van district Heuvelrug is op zoek naar getuigen die de overval hebben zien gebeuren. Tegenover het bankfiliaal was een bushokje waar ten tijde van de overval mensen stonden te wachten. Ter hoogte van de bank was het ten tijde van de overval bovendien een komen en gaan van mensen die daar hun auto wilden parkeren of net wegreden.

De politie verzoekt deze mensen en mogelijk ook nog andere getuigen zich te melden bij bureau Veenendaal.

Telefoonnummer bureau Veenendaal: 0318 - 55 96 00.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie