Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Twente-2 laat naar winst tegen FC Groningen-2

Datum nieuwsfeit: 29-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

1999-11-29

FC Twente 2 laat naar winst

Het tweede elftal van FC Twente wist vanavond in het hoge noorden bij FC Groningen 2 de volle mep binnen te halen. Echt makkelijk ging dat niet, want FC Twente 2 scoorde pas vier minuten voor het laatste fluitsignaal de winnende treffer (1-2).

Het elftal van Rini Coolen speelde een redelijke eerste helft. Er waren een paar kansjes in het eerste halfuur, waarbij Simon Cziommer een vrije bal op de paal mikte. Na iets meer dan een halfuur wist uitblinker Kore Becker een diagonaal schot in het doe van FC Groningen te werken, 0-1.

Vlak na rust wist FC Groningen 2 wat terug te doen. Eibergenaar Pascal Averdijk was de gevierde man bij de gelijkmaker in de 51e minuut. FC Twente 2 was na deze treffer de betere ploeg, maar verzuimde om de kansen af te maken. Vier minuten voor tijd wist Jeffrey de Visscher de verdiende 1-2 binnen te werken.

Door een gelijkspel van FC Utrecht 2 verwisselden beide ploegen weer stuivertje, waardoor FC Twente 2 weer aan kop gaat in de reserve-eredivisie. FC Utrecht 2 heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Klik hier voor meer informatie omtrent de resultaten van FC Twente 2 en de huidige stand in de reserve-eredivisie.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie