Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 29-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

29 november 1999

Snackbar overvallen
SCHIEDAM -- Een nog onbekend gebleven man met een bivakmuts op, heeft in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks kwart over één, een snackbar aan de Singel overvallen. Met een vuurwapen bedreigde hij een medewerker en een klant en eiste geld. Hij vernielde een bewakings-camera waarna de medewerker en klant in de keuken werden opgesloten. Een taxichauffeur die toevallig de zaak binnenkwam werd ook bedreigd en de overvaller eiste zijn portemonnee. De taxichauffeur had echter zijn portemonnee niet bij zich. De overvaller verliet uiteindelijk de zaak met een nog onbekend geldbedrag aan buit. De recherche van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Grote alcoholcontrole
SCHIEDAM /ROTTERDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden in de nacht van zaterdag op zondag, tussen 23.00 uur en 07.00 uur een grote alcoholcontrole op de \'s-Gravelandseweg en Giessenweg. Op de \'s-Gravelandseweg werden 250 voertuigen gecontroleerd, waarbij twee bestuurders een proces-verbaal kregen wegens rijden onder invloed. Op de Giessenweg werden ruim 350 voertuigen gecontroleerd. Dertien automobilisten kregen een bekeuring wegens rijden onder invloed. Van één automobilist, een 41-jarige Rotterdammer, werd het rijbewijs ingevorderd (uitslag 1,6 promille). Verder werden twee bestuurders, een 49-jarige en een 40-jarige Rotterdammer, bekeurd wegens rijden zonder een rijbewijs en bleken twee automobilisten nog een openstaande boete te hebben.

Aangehouden na diefstal vanaf bouwterrein
SCHIEDAM -- Zaterdagmiddag omstreeks half drie kwam bij de politie van het district Schiedam de melding binnen van inbraak op een bouwterrein aan de Korte Singelstraat. Twee mannen zouden daar een bagagewagen en diverse pallets hebben weggenomen. Even later, omstreeks half vier, hielden politiemensen van het district Schiedam in de Vliststraat twee mannen aan, die in het bezit waren van een bagagewagen met pallets. De twee, een 24-jarige Schiedammer en een 46-jarige man uit Erica zijn in verzekering gesteld.

Jongen aangehouden na diefstal kratten
SCHIEDAM -- Zaterdagavond omstreeks kwart voor negen werd op de \'s-Gravelandseweg een 15-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van diefstal. De jongen had vanaf het terrein van een frisdrankfabrikant vier kratten met daarin lege flessen weggenomen. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie