Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prof. Meester Adviseur Landbouwpolitieke Vraagstukken

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht van het ministerie van LNV 30 november 1999

Prof. Dr. Ir. G. Meester Adviseur Landbouwpolitieke Vraagstukken

Per 1 januari 2000 is Prof. Dr. Ir. G. Meester benoemd tot Adviseur Landbouwpolitieke vraagstukken bij de Directie Internationale Zaken van het ministerie. Hij zal zich in zijn nieuwe functie bezig houden met vraagstukken als EU-landbouwbeleid/WTO, consumer concerns, etc., evenals met de verdere integratie van internationale ontwikkelingen in het beleid van LNV.

Gerrit Meester (55) studeerde in 1970 af aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Vanaf 1976 bekleedde hij diverse functies bij het ministerie, waaronder die van adjunct-directeur Internationale Agrarische Aangelegenheden en Marktordeningsvraagstukken. Sinds 1995 vervult hij de functie van Hoofd Bureau Stategische Beleidsvorming. Daarnaast is hij bijzonder hoogleraar Agrarische Economie aan de Universiteit van Amsterdam. In de vacature van Hoofd Bureau Stategische Beleidsvorming wordt spoedig voorzien.

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij: www.minlnv.nl/

Overzicht persberichten / stopzetting toezending:
www.minlnv.nl/infomart/persinfo/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie