Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CD-rom van Aride wint Promate Talent Award 1999

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ARIDE WINT PROMATE TALENT AWARD 1999

Aride interactieve communicatie te Duiven heeft de Promate Talent Award 1999 gewonnen. Aride ontving deze prijs voor de CD-rom Kies de kleur pion die bij u past, die zij produceerde in opdracht van OHRA Employee Benefits te Arnhem. De award-uitreiking vond plaats op dinsdag 30 november jongstleden tijdens Macromedia’s event Add life to the Web in het Beatrixtheater te Utrecht.

Promate Systems BV, de Nederlandse Macromedia importeur, organiseerde dit jaar voor de eerste keer de award-uitreiking voor twee categorieën producties: Multimedia- en Internetproducties. In totaal werden 2.500 producties ingezonden. MultiMediaLab uit Leeuwarden won de Internet-award. De motivatie van de jury om de Multimedia-award aan Aride toe te kennen luidde: ”Het betreft een uitermate verzorgde productie die uitblinkt in gebruikersgemak. De vormgeving en muziek zijn fraai en in de juiste verhouding met de inhoud. De productie is goed doordacht en erg geschikt voor het gestelde doel.”
Creatief directeur Annemieke Kok nam de award in ontvangst. Kok: ”Wij zijn er erg trots op dat wij deze award hebben gewonnen. Het is een bevestiging van onze visie op digitale media.”

Keuzevrijheid
Kies de kleur pion die bij u past is een direct marketing instrument voor de employee benefits-producten van OHRA Verzekeringen en Bank Groep. In het openingscherm kiest de gebruiker een kleur pion die bij hem past, waarna de hele presentatie in die kleur wordt afgespeeld. Dit symboliseert de keuzevrijheid die OHRA haar klanten biedt. Het geheel wordt ondersteund door klassieke muziek en het natuurlijke geluid van vogels. Anthonita van Egmond van OHRA Employee Benefits: ”De sfeer waarin Aride onze producten met veel gevoel heeft weten te presenteren, in combinatie met de attractieve verpakking en envelop, heeft voor een zeer succesvolle marketing-actie gezorgd.”

Aride
Aride interactieve communicatie te Duiven (www.aride.nl) is gespecialiseerd in het maken van Internet-sites en CD-rom presentaties. Door een combinatie van hoogwaardige techniek en creativiteit ontwikkelt Aride interactieve communicatie-middelen die aansluiten bij de marketingstrategie van opdrachtgevers en gericht zijn op respons van de gebruiker.

Nadere informatie voor de pers:

Aride interactieve communicatie - www.aride.nl
Marco van Zomeren, Directeur
Telefoon: 0316-283839

Impact 23 F 6921RZ Duiven
Fax. 0316-283932

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie