Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plannen voor aanleg fietspad tussen Abbenes en Buitenkaag

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 29 november 1999

... Plannen voor aanleg fietspad

Het Advies Bureau van Arcadis Heidemij heeft in opdracht van de gemeente de mogelijkheden onderzocht voor de aanleg van een fietspad langs de Hoofdweg-Oostzijde. De gemeente heeft aan de hand van het onderzoek een plan opgesteld voor de aanleg van het fietspad. Op dinsdag 30 november a.s. worden de resultaten van het onderzoek en het plan gepresenteerd aan betrokkenen.

De gemeente wil langs de Hoofdweg-Oostzijde tussen de J.P. Heyelaan in Abbenes en de Ringvaart in Buitenkaag een fietspad aanleggen. Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor de aanleg van het fietspad heeft Arcadis deze in opdracht van de gemeente in kaart gebracht. Daaruit blijkt dat de bebouwde kom van Abbenes en Buitenkaag niet genoeg ruimt biedt voor een fietspad, een fietsstrook zou eventueel uitkomst bieden.
Betrokkenen, wijk- en dorpsraden zijn uitgenodigd om op dinsdag 30 november '99 aanwezig te zijn bij de presentatie van de plannen rond de aanleg van het fietspad. Tijdens de bijeenkomst presenteert Arcadis de onderzoeksresultaten en geeft de gemeente een toelichting op het verloop van de procedure.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Afke Marks; 023-5676498

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie