Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KPN gaat toegang Internet versnellen

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Snelle toegang Internet

KPN gaat de toerit naar de elektronische snelweg aanzienlijk verbreden. Onder de naam Mxstream lanceert KPN op ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) gebaseerde techniek die het mogelijk maakt over de gewone telefoonlijn nieuwe 'breedband'-diensten aan te bieden. In samenwerking met internet service providers wordt gestart met de dienst Fast Internet die een snelle toegang tot het Internet mogelijk maakt.

Planet Internet, XS4ALL, WorldOnline en Sonera zijn de eerste providers die aan eindgebruikers in delen van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht tezamen met KPN Fast Internet aanbieden. Met andere providers zijn de onderhandelingen in een vergevorderd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie