Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sentinel biedt Licentiemanagement voor softwaredistributie

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

SentinelLM Licentiemanagement oplossing voor softwaredistributie

Hengelo, 30 november 1999 - Het door IntroCom gedistribueerde SentinelLM 7.0 voorkomt ongeautoriseerd gebruik van software en vergemakkelijkt gecontroleerde distributie. Met SentinelLM van Rainbow Technologies beschikt de ontwikkelaar over de gecombineerde voordelen van controle op softwarelicentie én efficiënte distributie. SentinelLM integreert in enkele minuten licentiemanagement in softwareapplicaties. Eindgebruikers kunnen het licentieproces voor een nieuwe applicatie voltooien met slechts enkele muisklikken. In combinatie met SentinelExpress biedt SentinelLM 7.0 de mogelijkheid om via het Internet software-licenties uit te geven.

Ontwikkelaars kunnen de licenties een bepaalde tijds- of gebruikslimiet meegeven voor bijvoorbeeld demoprogramma's. Als de gebruiker tot aankoop overgaat, kent de ontwikkelaar deze gebruiker een nieuwe licentiecode toe voor onbeperkt gebruik. Installatie van nieuwe software is dus niet nodig! Door integratie met SentinelExpress kan de eindgebruiker via het Internet tegen betaling de licentiecode ophalen.

SentinelLM 7.0 beschikt over geavanceerde kenmerken die het gebruiksgemak vergroten. De SentinelLM-Shell biedt een snelle manier om 32-bit Windows applicaties te beschermen. Server redundantie plaatst alle beschikbare licenties op meerdere servers. Als een server uitvalt worden de licenties herverdeeld over de overige servers. Een pendel-licentie (commuter license) geeft eindgebruikers de mogelijkheid om een beveiligde applicatie op hun laptop te plaatsen. Zowel buiten als op kantoor kunnen gebruikers inloggen op het netwerk en autorisatie ontvangen om een licentie te mogen gebruiken. De licentie-wachtrij zorgt voor een eerlijke verdeling van licenties in bedrijven met meer gebruikers dan licenties. Wanneer een licentie beschikbaar komt, laadt het programma automatisch de applicatie voor de eerste persoon in de wachtrij.

De IntroCom Groep bestaat uit IntroCom en IntroWeb. IntroCom is specialist op het gebied van ICT-beveiligingen. IntroWeb is gespecialiseerd in het leveren van internet-totaaloplossingen aan bedrijven. Steeds meer bedrijven ontdekken dat veiligheid op het internet van groot belang is voor zakelijke toepassingen. Doordat IntroWeb en IntroCom continu kennis uitwisselen en elkaar ondersteunen, lopen beide specialisaties altijd voorop in hun vakgebied.

Einde persbericht
Voor meer informatie kunt u kijken of www.introcom.nl en www.introweb.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Holla van de IntroCom Groep: (holla@introcom.nl) of 074-2430105.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie