Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reclame op TV voor Delfzijl

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

INFORMATIE

30-11-1999

Reclame op TV voor Delfzijl

Om Delfzijl beter op de kaart te zetten hebben de gemeente Delfzijl en het platform City Marketing besloten om te gaan adverteren op RTV Noord. In eerste instantie zal er worden geadverteerd met een televisiecommercial. Deze eerste fase duurt drie maanden. Daarna zal er ook gebruik worden gemaakt van NoordTekst, de teletekst van RTV Noord, Radio Noord en de RTV Noord Gids.

De televisiecommercial laat zien dat het leuk is om in Delfzijl te zijn voor het werk, het wonen, om er een dagje naar toe te gaan of om er te winkelen. De zeemeermin laat in de televisiecommercial deze verschillende beelden van Delfzijl zien.

De Woningstichting Delfzijl is medefinancier van de eerste fase. Na deze fase kunnen ondernemers ook meedoen. Zij kunnen dan hun eigen winkel of bedrijf laten zien in de commercials. Bedrijven die daarvoor interesse hebben kunnen contact opnemen met de heer H. Koenen van RTV Noord.

Als alles volgens plan verloopt zal de uitzending in de maand december starten.

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt de heer. D.Landman, telefoon 0596-639945.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie