Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

22-11-1999 t/m 30-11-1999
Persberichten
29-11-1999 t/m 30-11-1999

Oegstgeest

Beroofd
Een 18-jarige pizzabezorger uit Oegstgeest heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van een beroving. Zaterdagavond rond 19.00 uur was hij met een bestelling op weg naar een klant aan de Oude Rijnsburgerweg. De jongen reed over de Endegeesterstraatweg en nam daarna het fietspad richting de barakken. Net na het viaduct onder de A44 is hij van de bromfiets geduwd. Drie mannen stalen zijn geld en zijn GSM en zijn daarna in de richting van de Endegeesterstraatweg weggelopen. Bij zijn aangifte heeft de jongen van twee van de daders een goed signalement kunnen geven.

Katwijk

Brand
Maandagavond 18.10 uur is de brandweer van Katwijk uitgerukt voor een brand in een shoarmazaak in de Koningin Wilhelminastraat. Na een half uur had de brandweer de brand geblust. Persoonlijke ongevallen hebben zich niet voorgedaan. De brand is vermoedelijk ontstaan doordat de vlam in de pan sloeg. De Koningin Wilhelminastraat is tijdens het blussen aan beide zijden afgezet geweest.

Laatst bijgewerkt op 30-11-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie