Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 30 november 1999.

Aanrijding met alcoholgebruik - Voorhout Een 25 jarige man uit Sassenheim is maandagavond 29 november omstreeks 23.00 uur met zijn auto uit de bocht gevlogen op de Jacoba van Beierenweg. De man en een inzittende zijn door ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd maar de verwondingen vielen mee. De bestuurder werd door agenten gecontroleerd op alcoholgebruik. Bij de ademanalyse had hij een adem-alcoholgehalte van 460, de limiet is 230. De man heeft een rijverbod gekregen, zijn rijbewijs is ingevorderd en er volgt een proces-verbaal.

_________________________________________________________________

Inbreker overlopen

Zondag 28 november werd op de Vennestraat rond 13.30 uur een onbekende man overlopen in het pand van gemeentewerken. Toen een getuige de man betrapte verdween de dader via een gat in het hekwerk. De politie heeft de omgeving afgezocht, maar heeft de dader helaas niet kunnen achterhalen. De man bleek de werkplaats binnen te zijn gekomen door een ruit in te slaan. Er wordt gereedschap vermist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie