Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Perscommuniqué burgemeester en wethouders Maassluis

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Perscommuniqué van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 30 november 1999

Alcoholverbod

Het college heeft besloten een alcoholverbod in te stellen voor het gebied in een straal van 100 meter rond het kruispunt Hoogstraat, Wip, Zuiddijk en Haven. Dit verbod geldt voor het gebruiken van alcoholhoudende dranken of het bij zich hebben van aangebroken verpakkingen van alcoholhoudende dranken op de openbare weg. De terrassen met vergunning zijn van dit verbod uitgezonderd, evenals het alcoholgebruik tijdens evenementen waarvoor een tijdelijke ontheffing is verleend. Het college heeft besloten dit verbodsgebied in te stellen om de overlast die groepen jongeren in de binnenstad de laatste tijd veroorzaken tegen te gaan.

Jeugdtheater

Het college heeft besloten om een onderzoek in te stellen naar de mogelijkheden van een Jeugdtheaterschool in Maassluis. Reeds in vele gemeenten worden activiteiten ontplooid op het gebied van jeugdtheater. Bekend is, dat zeker 30 Maassluise leerlingen gebruik maken van faciliteiten van jeugdtheaterscholen in omringende gemeenten. Voor het uitvoeren van dit eerste onderzoek zal de werkgroep Kunstzinnige Vorming en de Culturele Raad Maassluis worden ingeschakeld.

Laatste wijziging: 30 November 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie