Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato Systems neemt Ontrack Data International over

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
Legato Systems neemt Ontrack Data International over

Hoofddorp, november 1999 - - Legato Systems Inc, leider in de enterprise storage management softwaremarkt, heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van Ontrack Data International. Dit betekent een uitbreiding van Legato's marktpositie in het beveiligen, beheren en verplaatsen van gegevens in heterogene omgevingen. Legato breidt ook haar informatiecontinuïteit- strategie uit door Ontrack's voornaamste oplossingen voor gegevensrecovery-software en -diensten op te nemen.

Het is nu mogelijk klanten een nieuw niveau van gegevensbeschikbaarheid te bieden, waardoor zij hun totale informatiebeheer kunnen verbeteren. Met de overname krijgt Legato ook de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie