Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakavonden verkeersveiligheid in wijken Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 30-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Stadsnieuws


29 oktober 1999

Graag vooraf aanmelden

'Duurzaam Veilig' binnenkort in Meerzicht en Dorp

Het zal u wellicht bekend zijn dat Zoetermeer zich inspant om, samen met bewoners, alle wijken door te nemen op aspecten van 'Duurzaam Veilig'. Hoofddoelstelling is om de verkeersveiligheid op wijk- en buurtniveau te verbeteren. Dat kan bijvoorbeeld door het aanleggen van verkeersdrempels en het inrichten van 30 kilometer-gebieden. Voor de bewoners van de wijken Meerzicht en Dorp staan eind november/begin december inspraakavonden op het programma.

De inspraakavonden 'op locatie' beginnen met een toelichting op 'Duurzaam Veilig', waarna de voorlopige plannen van aanpak voor de betreffende wijk door de gemeente worden gepresenteerd. De bijbehorende plannen komen vanzelfsprekend ook ter inzage te liggen in de wijkpost.

Buytenwegh
Voor de zomervakantie is gesproken met bewoners van Noordhove, Seghwaert en De Leyens. De suggesties en voorstellen vanuit deze bijeenkomsten worden inmiddels per locatie uitgewerkt. Woensdag 27 oktober jl. was het de beurt aan de bewoners van Buytenwegh om zich hierover uit te spreken. Bij de deadline van dit artikel was het nog niet duidelijk hoe de bewoners op de plannen gereageerd hebben, maar op 5 november zal hierover op deze pagina een artikel worden geplaatst.

Vooraf aanmelden
Gelet op de wisselende belangstelling voor dit onderwerp wil de gemeente graag vooraf de belangstelling voor de komende wijken inventariseren. Het is de bedoeling om op 30 november a.s. een inspraakavond voor de wijk Meerzicht te organiseren en op 1 december a.s. voor het Dorp. De plaatsen waar het een en ander zal worden gehouden zijn op dit moment nog niet bekend.
Belangstellenden vanuit beide wijken kunnen zich, tot 15 november a.s., aanmelden bij mevrouw K. Stroeve, telefoon 346 9486. Op basis van de hoeveelheid belangstelling zullen de bijeenkomsten verder worden uitgewerkt.

_________________________________________________________________


_________________________________________________________________

Gemeente Zoetermeer © oktober 1999

Last update: 29 oktober 1999 (12:45)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie