Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studiedag voetgangersvereniging in Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 17-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichtenStudiedag 1999


Op 17 november 1999 zal in De Eenhoorn in Amersfoort de jaarlijkse studiedag van De Voetgangersvereniging worden gehouden. Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Dit jaar is het onderwerp Veilig Verblijven.

In het ochtendprogramma zal onder meer de Voetgangersprijs 1999 worden uitgereikt aan die gemeente die het best invulling heeft gegeven aan Veilig Verblijven. In het middagprogramma staan 4 workshops gepland. Wie er precies zullen spreken vindt u zo snel mogelijk op deze pagina's.

Wilt u uw gemeente belonen voor hun inzet op het terrein van voetgangersveiligheid en speciaal op het thema veilig Verblijven? Stuur ons een email met uw aanbeveling en motiveer uw voordracht. Ons emailadres is (voetver@pz.nl) . Vergeet niet uw naam en de naam van de gemeente te vermelden.© De Voetgangersvereniging (voetver@pz.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie