Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haarlemmermeer start aanleg Ketenpark aan Rijnlanderweg

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 3 december 1999

... Ketenpark aan Rijnlanderweg voor aanleg Zuidtangent

De gemeente Haarlemmermeer start op 1 december met de aanleg van een tijdelijk ketenpark aan de Rijnlanderweg ten behoeve van de realisering van de Zuidtangent. Het ketenpark is bestemd voor de opslag van bouwmateriaal en voor de bouwketen van de aannemer.

Het terrein voor aanleg van de Zuidtangent aan het bedrijventerrein Beukenhorst is één hectare groot en afgezet met een hek met een in- en uitrit voor het bouwverkeer. Het ketenpark blijft aan de Rijnlanderweg gevestigd totdat het tracédeel van de Zuidtangent over Beukenhorst en De Hoek gereed is, medio 2001. Door de aanwezigheid van het ketenpark kunnen bedrijven op het bedrijventerrein, tijdens de spits, lichte hinder ondervinden van het bouwverkeer. De bedrijven ontvangen over deze tijdelijke situatie en de eventueel bijkomende problemen een informatiebrief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Afke Marks;
023-5676498

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie