Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Workshop: Werken met het INK-model

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
INSTITUUT NEDERLANDSE KWALITEIT

nieuws van onze kennispartners

Kiwa Management Consultants organiseert op woensdag 1 december wederom de ééndaagse workshop 'werken met het INK-model'. De workshop wordt gegeven door twee ervaren consultants van Kiwa Management Consultants en biedt deelnemers een kennismaking met het INK-model. Tevens krijgen deelnemers aan de hand van een case inzicht in de praktische toepassing van het model, zodat zij na de workshop zelf een positiebepaling kunnen uitvoeren.

De workshop is bestemd voor kwaliteitsfunctionarissen, lijnmanagers, organisatie-adviseurs en staffunctionarissen. Aanmelden geschiedt telefonisch en is mogelijk tot uiterlijk 22 november bij het secretariaat van Kiwa Management Consultants (tel: 030 - 606 97 04). De kosten om deel te nemen aan de workshop bedragen per deelnemer fl. 895,- exclusief BTW, inclusief syllabus, case en een Handleiding positiebepaling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie