Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda raadscommissies Maassluis

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO257
Datum: 22 november 1999

Raadscommissies in december

In de maand december komen alle raadscommissies nog een keertje bij elkaar voor een openbare vergadering. De commissies vergaderen op de volgende data:

* Op woensdag 1 december vergadert de raadscommissie voor sociale zaken en doelgroepenbeleid;

* de raadscommissie voor onderwijs, sport, cultuur, communicatie en inspraak volgt op donderdag 2 december;
* op maandag 6 december komt de raadscommissie voor algemene en bestuurszaken bijeen voor een openbare vergadering;
* op dinsdag 7 december vergadert de raadscommissie voor ruimtelijke ordening en stadsontwikkeling;

* de raadscommissie voor milieu, volksgezondheid, personeel en organisatie vergadert op woensdag 8 december;
* op donderdag 9 december sluit de raadscommissie voor financiën en economische zaken het rijtje voor de maand november af.

Alle vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Koningshoek en beginnen om 20.00 uur.
De vergaderingen van de raadscommissies zijn in principe openbaar. Belangstellenden zijn dan ook van harte welkom. Wel kunnen de leden van de commissie ter vergadering besluiten om een bepaald onderwerp in beslotenheid te behandelen. Bijvoorbeeld omdat er gesproken wordt over financiële gegevens of over bepaalde personen.

Vragenhalfuur en inspreken
Iedere commissievergadering begint na opening van de vergadering met het vragenhalfuur. Bij dit agendapunt kunnen belangstellenden vragen stellen of opmerkingen maken over zaken die wel tot het werkterrein van de betreffende commissie horen, maar niet op de agenda van die vergadering staan.
Op onderwerpen die wel op de agenda van de vergadering staan, kan worden ingesproken. Belangstellenden die gebruik willen maken van het inspreekrecht dienen bij het begin van de vergadering om 20.00 uur aanwezig te zijn. Onderwerpen waarop wordt ingesproken worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld.

Ter inzage
De bij de agendapunten behorende vergaderstukken zijn voor iedereen in te zien in de speciale commissiemappen in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Deze mappen worden ongeveer een week voor de vergadering ter inzage gelegd. Voor het inzien van deze stukken is het informatiecentrum geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot
16.00 uur. Op vrijdagavond en zaterdag is de commissiemap gedurende de openingstijden in te zien in de openbare bibliotheek aan de Uiverlaan.

De agenda's van de raadscommissies en de bijbehorende stukken zijn bovendien te raadplegen op Internet: www.maassluis.nl. Via de welkomstpagina van de Digitale Stad Maassluis kan men het onderwerp "gemeente" aanklikken om op de site van het stadhuis te komen. Hier zijn onder andere de agenda's en vergaderstukken van de raadscommissies te vinden.

Laatste wijziging: 22 November 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie