Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Control Data Systems wordt Syntegra

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Control Data Systems wordt Syntegra

ZOETERMEER, 1 december 1999 - Control Data Systems (CDS) verandert vanaf heden haar naam in Syntegra. Aanleiding is de overname door Syntegra, die op 1 september 1999 is voltooid en goedgekeurd door alle instanties. Vanaf die tijd heeft Syntegra, de wereldwijd opererende dochter van British Telecom (BT) en marktleider op het gebied van systeemintegratie, CDS geïntegreerd in de totale organisatie.

Met de naamswijziging van het Amerikaanse Control Data Systems naar Syntegra treden beide organisaties als één bedrijf naar buiten. Het samengaan met Syntegra betekent dat CDS haar klanten extra mogelijkheden biedt, terwijl de huidige ondersteuning, met op maat gemaakte oplossingen en gespecialiseerde medewerkers, blijft bestaan.

Door het samengaan met CDS is Syntegra marktleider geworden in haar doelmarkten op het gebied van e-business-systemen en -diensten. Door te investeren in één handelsmerk verwacht Syntegra haar naamsbekendheid wereldwijd aanzienlijk te vergroten en haar wereldwijde groeistrategie te versterken.

Door met een gezamenlijke bedrijfsnaam naar buiten te treden benadrukt Syntegra het belang dat zij hecht aan de integratie van al haar wereldwijde bedrijfsactiviteiten. Door deze integrale benadering kan Syntegra haar klanten optimaal van dienst zijn en ook leveranciers en medewerkers als één bedrijf benaderen.

Syntegra heeft voor de overname van Control Data Systems circa £ 217 miljoen geïnvesteerd. Control Data Systems heeft een jaaromzet van circa £ 115 miljoen en is met ruim duizend medewerkers actief in de Verenigde Staten, Azië en Europa op het gebied van e-commerce en systeemintegratie op basis van Internettechnologie.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie