Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Heineken Nightlive' bij SBS 6

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SBS6

Registratie van groots muziekspektakel

'Heineken Nightlive' brengt moderne pop met link naar bekende speelfilms

In december, brengt SBS 6 een registratie van het muziekevenement `Heineken NightLive', dat garant staat voor een bruisende sfeer door een mix van moderne popmuziek met een link naar speelfilms, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale effecten en verrassende elementen.

Het muziekevenement vindt van 1 tot 4 december plaats in Ahoy te Rotterdam. Internationaal vermaarde popartiesten doen mee aan dit unieke muziekspektakel. Onder begeleiding van een volledig symfonie-orkest vertolken zij hun eigen grootste hits en een aantal beroemde filmthema's. Het orkest speelt ook filmmuziek zonder vocale ondersteuning. Het belooft een uniek visueel en muzikaal spektakel te worden. De filmbeelden die bij de muziek horen, worden tijdens het evenement op spectaculaire wijze in de zaal geprojecteerd.

De artistieke leiding van `Heineken NightLive' is in handen van David Campbell: een van `s werelds meest bekende arrangeurs van film- en popmuziek. Hij is onder meer verantwoordelijk voor orkestraties van de albums en singles van Aerosmith, Coolio, Alanis Morissette en vele andere sterren. De technische productie is in handen van Michael Ahern, producer van onder meer Live Aid USA. De projecties werken interactief met de muziek en zijn op verschillende schermen in de zaal te bewonderen.

Kijkers die niet in de gelegenheid waren om bij één van deze populaire concerten aanwezig te zijn of fans die hun onvergetelijke avond nog eens de revue willen zien passeren kunnen `Heineken NightLive' meemaken bij SBS 6.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie