Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgacom zoekt nieuw werk voor vestiging in Lessive

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

25 november1999

Een nieuwe oriëntatie voor de activiteiten van de Belgacom-vestiging te Lessive

Belgacom en het Bureau Economique de la Province de Namur hebben besloten samen een studie uit te voeren over een nieuwe oriëntatie voor de toeristische activiteiten van de Belgacom-vestiging te Lessive.

De conclusies van deze studie, die worden verwacht in de loop van het jaar 2000, moeten leiden tot beslissingen omtrent de toekomst van deze activiteiten en de openbare en private partners die daarin willen investeren.

Omdat ze niet meer rendabel zijn, heeft Belgacom intussen besloten haar toeristische activiteiten in de vestiging in het jaar 2000 stop te zetten. De voorbije jaren is het aantal bezoekers aan de vestiging stelselmatig geslonken (van 70.000 in 1996 tot 26.000 in 1999). Belgacom zal wel verdergaan met de organisatie van seminaries en conferenties.

Tenslotte benadrukt Belgacom dat de studie geen betrekking heeft op de technische activiteiten van het grondstation, namelijk telecomtransmissie via satellieten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie