Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 1 December

WONINGINBRAAK, OEFFELT

Bij een inbraak in een woning aan de Volgert in Oeffelt zijn een videorecorder en een geldbedrag van enkele honderden guldens ontvreemd. De dader(s) verschafte(n) zich de toegang tot de woning door een raam te forceren. De inbraak vond dinsdagavond plaats.

WONINGINBRAKEN, CUIJK

Vanuit twee in aanbouw zijnde woning aan Heggenrank in Cuijk zijn gisteren een magnetron en een kookplaats ontvreemd. De apparatuur zat nog in dozen. De totale waarde bedraagt ruim F 3000.=. Om binnen te komen zijn enkele ramen geforceerd. De inbraken vonden omstreeks 19.30 uur plaats. Een getuige zag twee personen met een doos vanuit de nieuwbouw komen. Toen de twee zich ontdekt wisten lieten zij een doos waarin een magnetron zat achter. Deze kon aan de eigenaar worden teruggegeven.

BRANDJE, BOXMEER

Dinsdagavond heeft een brandje gewoed in een slaapkamer van een woning aan de Karekiet in Boxmeer. De brand ontstond door een brandende kaars die omviel net op het moment dat de bewoonster de kamer had verlaten. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het schadebedrag is niet bekend.

AANHOUDING NA MISHANDELING, CUIJK

De politie heeft dinsdagavond een 32-jarige inwoner van Nijmegen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn ex te hebben mishandeld. Het slachtoffer werd zodanig geschopt en geslagen dat zij moest worden opgenomen in het Maasziekenhuis in Boxmeer. De mishandeling vond dinsdagavond rond 21.15 uur plaats in Cuijk in de woning van het slachtoffer. De verdachte is in verzekering gesteld.

HENNEPKWEKERIJ, BOXMEER

De politie heeft woensdagmorgen een 43-jarige inwoner van Boxmeer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de eigenaar van een hennepkwekerij te zijn die vanmorgen in de schuur bij zijn woning is aangetroffen. Hierbij zijn 199 hennepplanten en bijbehorende groei-apparatuur inbeslaggenomen. De verdachte is na verhoor in de loop van de ochtend weer in vrijheid gesteld.

BOETE VOOR WINKELDIEVEGGE, BOXMEER

Een 19-jarige inwoonster van Boxmeer heeft woensdagmiddag een boete gekregen van F 240.=. De vrouw werd in een winkel aan de Steenstraat betrapt bij winkeldiefstal. Zij nam daarbij voor circa F 22.= aan goederen weg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie