Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Corel lanceert Corel Print House 2000 voor Macintosh

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Corel: Verder Corel producten. Prestatie. Voordelen. Compatibiliteit. www.corel.com Nieuws | Producten | Ondersteuning | Gebeurtenissen | Winkel | Neem contact met ons op

Bronnen Producten Waar te koop Kwantumkortingen Professionele services Foto's en clipart

Diensten Webtoepassingen

Partners Service-afdeling Trainingscentra Gebruikersgroepen Perszaal Oplossingen voor de industrie

Achtergrond Over Corel

Jaar 2000 Carrières Informatie over privacy

Perszaal

Corel lanceert Corel Print House(TM) 2000 voor Macintosh® Creativiteit met een nieuwe dimensie dankzij nieuwe toepassing voor thuis publiceren & fotobewerking

Ottawa, Kanada - 1 december 1999 - Corel Corporation heeft de lancering van Corel Print House(TM) 2000 voor Macintosh® aangekondigd, de nieuwste versie van Corel's toepassing voor thuis publiceren en fotobewerking.

"Gebruikers zullen ontdekken dat Corel Print House 2000 voor Macintosh creativiteit een nieuwe dimensie geeft," zegt David Hayes, vice-president brand marketing voor Corel Corporation. "Het zijn niet alleen de grafische projecten en de toepassing van fotobewerking die gemakkelijk zijn gemaakt, maar beginnende gebruikers kunnen hun ontwerpen ook nog in een oogwenk op Internet publiceren."

De adviesprijs van Corel Print House 2000 voor Macintosh is fl 175,-, en het programma zal volgens planning in december volop verkrijgbaar zijn.

Corel Print House 2000 voor Macintosh biedt gebruikers stap-voor-stap gidsen en tekengereedschappen waarmee eenvoudig grafische projecten voor druk en Internet gemaakt kunnen worden. Gebruikers van alle niveaus kunnen kaarten, kalenders, certificaten, kunstwerkjes, spandoeken, uitnodigingen, aanplakbiljetten, maskers en briefpapier maken.

Corel Print House 2000 voor Macintosh omvat de volgende toepassingen: * Corel Print House(TM) 5: Met Corel Print House(TM) 5 kunnen gebruikers unieke drukwerkprojecten makenkaarten, enveloppen, spandoeken en kalendersop basis van voorbeeldprojecten of vanuit het niets. Het Blocnote assisteert gebruikers in elk stadium van het creatieve proces, van het kiezen van een projecttype tot het afdrukken van het voltooide product. * Corel Photo House(TM) 5: Corel Photo House(TM) 5 is een programma voor fotobewerking en schilderen, dat ideaal is voor het retoucheren en verfraaien van foto's, of het toepassen van indrukwekkende effecten dankzij de meer dan 30 waanzinnige filters. Het Blocnote begeleidt gebruikers bij de stappen om kleur of achtergronden te vervangen, foto's te combineren of tekst toe te voegen. Favoriete foto's kunnen per e-mail worden verstuurd, op het Web worden geplaatst of gebruikt worden in combinatie met Corel Print House 5, om zo spectaculaire projecten te vervaardigen. * Plus! De toepassingen in Corel Print House 5 bevatten eveneens: 80.000+ grafische afbeeldingen, 4100+ sjablonen, 1000+ frasen, 400 uitsneden, 300+ TrueType®-lettertypen, 340+ kaders, 200+ achterschermen en 150 randen.

De volgende verbeterde eigenschappen en functies zijn onderdeel van Corel Print House 2000 voor Macintosh: * Toepassingen geschikt voor Internet: Met Corel Print House 2000 voor Macintosh kunnen gebruikers projecten maken, deze naar HTML publiceren en ze in een paar eenvoudige stappen op een webserver plaatsen. Hierdoor hoeven gebruikers niet over kennis van complexe zaken als HTML en FTP te beschikken om documenten op het Web te plaatsen. Wanneer gebruikers een project hebben voltooid en naar HTML hebben gepubliceerd, volstaat het om de gewenste URL en de juiste gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot de site te specificeren, waarna Corel Print House 2000 voor Macintosh het lastige werk doet. Gebruikers kunnen de URL vervolgens in een webbrowser oproepen en het resultaat direct aanschouwen. * Verbeterde navigatieknoppen: Het Blocnote heeft verbeterde navigatieknoppen om gebruikers stap-voor-stap door hun projecten te begeleiden. De drie knoppen, Vorige, Home en Help, komen overeen met de knoppen die u ook in de meeste browsers aantreft. * Zoekfunctie: In Corel Print House 2000 voor Macintosh kunnen gebruikers bibliotheken doorzoeken op foto's, clipart, achterschermen of randen. * Slepen en neerzetten: In Corel Print House 2000 voor Macintosh kunnen gebruikers sjablonen, foto's en clipart direct naar een toepassing of project slepen.

Systeemeisen Corel Print House 2000 voor Macintosh vereist Mac® OS 8.1 of later, een Power Macintosh® met 32 MB RAM, ingeschakeld virtueel geheugen en een cd-rom-station. Voor betere prestaties beveelt Corel 64 MB RAM, een kleurenprinter, Internet-toegang, een scanner en een digitale camera aan.

*Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd Dealers kunnen voor minder verkopen.

Corel Corporation Corel Corporation is internationaal erkend als ontwikkelaar van bekroonde grafische en zakelijke productiviteitstoepassingen. De ontwikkeling van toonaangevende producten zoals de CorelDRAW(TM)-lijn van grafische toepassingen en de Corel® WordPerfect® Suite met waardevolle programma's voor zakelijk gebruik gaat voortdurend door om tegemoet te komen aan de behoeften van de zakelijke, individuele en academische markt. Op zoek naar nieuwe waarde, compatibiliteit, keuzemogelijkheden en open standaards ontwikkelt Corel steeds nieuwe producten voor de platforms van Windows®, Macintosh®, UNIX, Linux® en Java(TM). Corel staat genoteerd op de Nasdaq Stock Market (onder de naam CORL) en op de aandelenbeurs van Toronto (onder de naam COR). Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website van Corel: www.corel.com.

Corel, WordPerfect, CorelDRAW en het Go Further-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Corel Corporation of Corel Corporation Limited. Alle overige namen van producten en bedrijven zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende bedrijven of personen.


Bel de Klantenservice van Corel voor: Graphics Applications op 0800 022 2084 Business Applications op 0800 022 5061 Gebruiksovereenkomst/Niet-aansprakelijkheidsverklaring Help softwarepiraterij te stoppen! - e-mail ons op (nopiracy@corel.com)


Laatst gewijzigd op: 11/30/99 Copyright © 1999 Corel Corporation. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie