Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidieoverzicht duurzaam bouwen 1999 verschenen

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Keywords: dubo-nieuws, nieuws, duurzaam bouwen, dubo, milieu, gezond bouwen en wonen, milieuvriendelijk bouwen en wonen

Subsidieoverzicht duurzaam bouwen 1999 verschenen

Het Nationaal Dubo Centrum heeft een geheel nieuwe versie van het Subsidieoverzicht duurzaam bouwen samengesteld. De publicatie geeft een overzicht van uiteenlopende financiële regelingen die momenteel van kracht zijn om duurzaam bouwen te stimuleren.

Aan de orde komen verschillende stimuleringsregelingen, zoals subsidies, kredietregelingen en fiscale regelingen, enkele milieuprijzen en fondsen waarop een beroep kan worden gedaan. Behalve Europese en landelijke regelingen worden ook regelingen van energiebedrijven beschreven en wordt verwezen naar provinciale en gemeentelijke regelingen. Ten slotte wordt een uitgebreid register met trefwoorden geboden, evenals een adressenlijst met relevante organisaties en instellingen.

Voor de regelingen die zijn opgenomen in het subsidieoverzicht geldt dat de stand van zaken per 1 januari 1999 is weergegeven. Het is uiteraard altijd mogelijk dat er in de loop der tijd nieuwe regelingen, fondsen en dergelijke in het leven geroepen worden. Actuele aanvullingen zijn te vinden in deze nieuwsrubriek.

Het Subsidieoverzicht duurzaam bouwen is verkrijgbaar bij het Nationaal Dubo Centrum. De prijs is 33 gulden excl. btw en verzendkosten. De publicatie is ook per e-mail te bestellen.

Een stap terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie