Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Academisch Rekencentrum Amsterdam SARA dicht op feestdagen

Datum nieuwsfeit: 01-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

01-12-1999

SARA gesloten tijdens de feestdagen

SARA is vanwege de feestdagen gesloten van 25 december tot en met 2 januari. Dit houdt in dat de dienstverlening beperkt is tot het operationeel houden van de SARA systemen.

Op het vlak van de rekenservers zal ervoor gezorgd worden dat deze operationeel zijn en draaien. Gedurende die periode is het niet mogelijk om gebruikersondersteuning te krijgen. E-mail naar (hic@sara.nl) worden als het niet gaat om dringende zaken pas behandeld op 3 januari 2000. Voor storingsmeldingen is het normale telefoonnummer 020-5928008 bereikbaar.

Alle bewaking van overige door ons beheerde netwerk- en computerapparatuur draait door, echter met een minimale bezetting. Alle diensten zijn operationeel en er is sprake van een complete bewaking van de services en een complete storingsafhandeling. U kunt in deze periode met vragen en problemen over deze diensten bij SARA terecht. Toegankelijkheid voor derden verloopt volgens de weekend-regeling. Eventuele veranderingen worden in deze periode beperkt tot het hoogstnoodzakelijke. Grote, planbare en niet urgente veranderingen worden in deze periode niet uitgevoerd. In overleg met de klant worden deze veranderingen op een andere datum gepland.


SARA - Stichting Academisch Rekencentrum Amsterdam Postbus 94613 NL-1090 GP Amsterdam - Kruislaan 415, NL-1098 SJ Amsterdam Tel. (31) 020 5923000 - Fax (31) 020 6683167

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie