Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Genomineerden vrijwilligerspenning bekend

Datum nieuwsfeit: 02-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

GENOMINEERDEN VRIJWILLIGERSPENNING BEKEND

Ook dit jaar weer heeft het gemeentebestuur enkele personen en groepen genomineerd voor de Vrijwilligerspenning van de stad Breda 1999. Er zijn zes individuele vrijwilligers genomineerd. Dat zijn: mevrouw Van den Berg-Hendrikx, mevrouw Kessel, mevrouw Van Oosterhout-Snepvangers, mevrouw De Schepper, mevrouw Sobieski en mevrouw Vriens-van Gorp. Daarnaast zijn er vier groepen genomineerd: de baliemedewerkers van de Grote Kerk, de vrijwilligers van de Stichting Jongerenwerk Prinsenbeek, de vrijwilligers van de afdelingen Crocushof en Crocusland van Verpleeghuis Oranjehaeve en een vijftal dames die al 25 jaar actief zijn in verzorgingshuis Hagedonk. Op het vrijwilligersfeest op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie