Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten stad Groningen

Datum nieuwsfeit: 02-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 02-12-99

Persberichten stad Groningen/
Berichten district Groningen / Haren

Donderdag, 2 december 1999

Mannen aangehouden voor vernieling
Twee 19-jarige inwoners van Groningen zijn vannacht aangehouden voor het vernielen van een fiets. Dit gebeurde op de Oude Ebbingestraat waar hun activiteiten door getuigen werden opgemerkt. De politie trof de beide knapen even later op de Ebbingebrug aan. Ze zijn aangehouden en na verhoor aan het politiebureau weer op vrije voeten gesteld.

Automobilist rijdt door na aanrijden fietser
Een onbekend gebleven automobilist reed gisteravond door, nadat deze omstreeks 23.45 uur op de kruising Heerdenpad met de Berlageweg een 25-jarige fietser had aangereden. Daarbij verleende de automobilist geen voorrang aan de betreffende fietser, die gelukkig ongedeerd bleef. Wel raakte zijn fiets flink beschadigd. Het zou gaan om een grote donkere auto.

Fietser met slok op veroorzaakt aanrijding
Een 58-jarige stadjer die onder invloed van alcohol bleek te zijn veroorzaakte gisteravond op de kruising Nieuwe Ebbingestraat met de Pijpstraat een aanrijding met een bromfietser, een 17-jarige stadsgenoot. Hij verleende de bromfietser geen voorrang. Onderzoek aan het politiebureau gaf aan, dat hij 1,4 promille alcohol in zijn bloed had. Hij kreeg een dagvaarding mee. De politie maakt proces-verbaal op.

Snelheidscontrole Zonnelaan
Op de Zonnelaan werden gisteravond 1090 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 60 te hard. De hoogst genoteerde reed 79 km/u waar maximaal 50 was toegestaan.

Man aangehouden voor bezit heroïne
Een 44-jarige inwoner van de stad is gistermiddag in de Moesstraat aangehouden omdat hij in het bezit was van 3,5 gram heroïne. Hij is na verhoor in de loop van de avond weer op vrije voeten gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Voor nadere informatie voorlichting regiopolitie Groningen, telefoon: 050-5995010.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie