Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP eist bescherming werkgelegenheid

Datum nieuwsfeit: 02-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

"Het is te zot voor woorden dat bijvoorbeeld Philips de productie uit Terneuzen of Vredenstein die uit Doetinchem wil verplaatsen naar lagelonenlanden, alleen om nóg meer winst te maken", aldus Tweede-Kamerlid Jan de Wit van de Socialistische Partij. Hij zal de regering oproepen voortaan aan lastenverlichting en subsidies voor het bedrijfsleven voorwaarden voor de werkgelegenheid te verbinden.

De Wit dient daartoe een motie in bij de behandeling in tweede termijn van de begroting van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij vindt dat de overheid met werkgevers- en werknemersorganisaties daarover snel afspraken moet maken. "Het motto van Paars is werk, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie