Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Astra tekent verklaring overname Delft Computer Support

Datum nieuwsfeit: 02-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuws

Persbericht :

Astra Informatica Groep tekent intentieverklaring overname Delft Computer Support (02-12-1999)

Astra Informatica Groep NV (Astra) kondigt aan Delft Computer Support (DCS) uit Delft te willen acquireren. DCS is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in infrastructuur- en applicatiediensten. Het bedrijf richt zich op Linux-ondersteuning en is daarnaast Microsoft Certified Solution Provider (MCSP). Certificering als Novell-Provider is op handen. DCS heeft 70 medewerkers en een omzet van NLG 7 miljoen. In 1999 verwacht DCS een winst uit gewone bedrijfsuitoefening voor belastingen van ruim NLG 1,7 miljoen te realiseren.

Voor Astra zijn deze expertisegebieden een goede aanvulling op de bestaande groeiende kernactiviteiten infrastructuurbeheer en systeemintegratie. Bovendien past de vestigingsplaats van DCS, Delft, uitstekend in de strategie van landelijke spreiding van de bedrijfsactiviteiten. De overdracht van de aandelen zal uiterlijk 15 januari 2000 plaatsvinden en zal uit eigen middelen worden gefinancierd. Astra verwacht dat de overname van DCS direct zal bijdragen aan de winst per aandeel.

«« © Astra Informatica Groep NV, 1999 »»

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie