Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-besluit vergunning Wet milieubeheer Blaricum

Datum nieuwsfeit: 02-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Wet milieubeheer / algemene wet bestuursrecht


Laatst gewijzigd: 2 december 1999

PUBLICATIE VAN: * 2 DECEMBER 1999


PUBLICATIE VAN 2 DECEMBER 1999

Ontwerp-besluit vergunning Wet milieubeheer

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Blaricum maakt bekend dat een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer is ontvangen van: * L.J.J. de Gooijer Langeweg 3 1261 EL Blaricum

Voor: het veranderen van de inrichting of de werking daarvan (art 8.1. lid 1 Wet milieubeheer). Het ontwerp-besluit met de vergunningaanvraag en de daarover ingebrachte stukken en opgemaakte bescheiden liggen vanaf 3 december 1999 ter inzage bij de sector Ruimtelijke Ordening en Beheer. Ook kunnen de stukken gedurende die periode desgevraagd ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de werkuren worden ingezien. Bedenkingen kunnen binnen vier weken na de dag waarop het ontwerp van het besluit ter inzage is gelegd schriftelijk of mondeling bij het gemeentebestuur worden ingebracht. De persoonlijke gegevens van degene die schriftelijke bedenkingen heeft ingebracht, worden, indien hij daarom verzoekt, niet bekendgemaakt. Het verzoek hiertoe moet schriftelijk tegelijkertijd met de bedenkingen worden ingediend. Op het gemeentehuis wordt op verzoek, een kosteloze toelichting verstrekt op het ontwerp-besluit. Tegen vergoeding van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt. Alleen zij die tijdig tegen het ontwerp-besluit bedenkingen hebben ingebracht, is het recht toegekend om beroep in te stellen tegen het besluit. Desgevraagd bestaat de gelegenheid tot een gedachtenwisseling over het ontwerp van het besluit en tot het mondeling inbrengen van bedenkingen.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie