Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste nieuws Mitsubishi Space Star Limited Edition

Datum nieuwsfeit: 02-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Mitsubishi Space Star Limited Edition

(2 December 1999)

PERSBERICHT:

Mitsubishi viert het vijfentwintigjarig jubileum op de Nederlandse markt met diverse acties en speciale modellen. Nieuw is de Space Star 1.3 GL Limited Edition. Het feestelijke model heeft een aantal zeer aantrekkelijke extra's tegen een scherpe prijs; het voordeel op het hele pakket bedraagt 1.585 gulden. Zoals de naam al aangeeft is de auto beperkt leverbaar.

Voor 33.995 gulden heeft de koper van een Space Star Limited Edition een buitengewoon complete auto. De auto heeft dezelfde fijne rijeigenschappen als de overige Space Star-uitvoeringen en staat qua veiligheid en comfort op eenzame hoogte in z'n klasse. Airbags voor de bestuurder en de passagier zitten bijvoorbeeld standaard in de auto. Dat geldt tevens voor de airconditioning. Verder heeft de auto elektrisch bedienbare ramen in de voorportieren.

Fraai kleurenpalet
Aan de buitenzijde onderscheidt de Space Star Limited Edition zich eveneens. Speciaal voor dit model heeft Mitsubishi twee nieuwe lakkleuren beschikbaar: Arles Green en Oslo Blue. Daarnaast is de Limited Edition leverbaar in de metallic lakken Scandinavian Blue en Haag Silver. Mitsubishi combineert deze carrosseriekleuren met een drietal verschillende interieurtinten: grijs, blauw of groen.

Meer dan 1.500 gulden voordeel
Het Limited Edition-pakket vertegenwoordigt een waarde van 2.585 gulden. De consument betaalt er op de kop af 1.000 gulden voor. Dit betekent dat de klant een direct voordeel heeft van meer dan 1.500 gulden. Met andere woorden, kopers van de Space Star Limited Edition vieren Mitsubishi's veijaardag op de Nederlandse markt uitbundig mee. De Space Star Limited Edition is leverbaar vanaf 33.995 gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie