Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oliebollenbakkerij Naarden krijgt eerste HACCP-certificaat

Datum nieuwsfeit: 02-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

De lekkerste oliebollen van het millennium zijn nu ook de veiligste: GROOTMOEDERS EN MILLENNIUM-OLIEBOLLEN ALS EERSTE HACCP-GECERTIFICEERD.

Oud & Nieuw B.V., handelsnaam van oliebollenbakkerij Kelly Oliebol te Naarden, is er als eerste in Nederland in geslaagd het HACCP-certificaat te behalen. Het certificaat, dat garant staat voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct, wordt alleen aan die bedrijven toegekend, die het preventieve systeem dat sinds 1995 deel uitmaakt van de Warenwet, volledig toepassen.

HACCP
HACCP staat voor Hazard Analyses Critical Control Point en analyseert de kwaliteit en veiligheid van het productieproces systematisch. Oud & Nieuw scoort hoog op het normenlijstje ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie