Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Xerox en Lifeware sluiten distributieovereenkomst

Datum nieuwsfeit: 02-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Xerox (Nederland) B.V. en Lifeware sluiten distributieovereenkomst

Amstelveen, 2 december 1999
Xerox (Nederland) B.V. en Lifeware hebben een overeenkomst gesloten waarbij Lifeware de digitale copiers, multifunctionele producten, inkjetprinters en laserprinters van Xerox op de Nederlandse markt gaat verkopen. Lifeware richt zich met de Xerox-producten met name op de ICT-resellers, die actief zijn in het zakelijke segment. De samenwerking is officieel per 1 november jl. van start gegaan.

De doelstellingen en het assortimentsbeleid van Lifeware sluiten naadloos aan bij de doelstelling van Xerox om als A-merk wereldwijd marktleider te worden op het gebied van digitale copiers, multifunctionele producten en printers. Lifeware zal een actief kennis- en voorraadbeleid voeren voor de producten van Xerox. Ook kunnen ICT-resellers bij Lifeware rekenen op gespecialiseerde ondersteuning op het gebied van connectivity.

Lifeware
Lifeware te Eindhoven behoort in Nederland tot de grotere ondernemingen op het gebied van van verkoop, distributie en ondersteuning van A-merk automatiseringsproducten en maakt deel uit Copaco N.V. te Eindhoven. Het beursgenoteerde Copaco N.V. is sinds 1981 actief op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. De onderneming levert met meer dan 400 medewerkers computer-, netwerk-, data-storage- en communicatieproducten, software en groupware (standaard en op maat ontwikkeld), opleidingen en trainingen aan meer dan 2.500 automatiserings- en ICT-bedrijven. De activiteiten zijn ondergebracht in de werkmaatschappijen Quadram, Lifeware, Sydicom, A-Line, Amtron en @The Academy. In 1998 bedroeg de omzet fl. 616 miljoen en de nettowinst fl. 15 miljoen.

The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket document outsourcing diensten, op het gebied van documentproductie, documentbeheer, workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de SOHO-, kantoor-, productie- en service-omgeving is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1998 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,4 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (verkooporganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.000 mensen werkzaam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie