Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Certificaat ISO-9001 voor afdeling Inzameling Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 03-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

persberichten

Certificaat ISO-9001 voor afdeling Inzameling

Vrijdag 3 december reikt wethouder R. Peer op feestelijke wijze het certificaat ISO-9001 uit aan

F. Stouten, manager van de afdeling Inzameling van het stadsdeel Amsterdam-Noord.

De afdeling Inzameling van stadsdeel Amsterdam-Noord is de eerste Inzamelingsdienst met ISO-9001 in ons land. ISO-9001 geeft standaards en normen aan voor de kwaliteit van de afdeling Inzameling.

ISO-9001 beschrijft de werkwijze en procedures van een bedrijf in ontwikkeling en legt dit vast in een kwaliteitshandboek. Het is een constant proces van verbeteren.


Voor de burger betekent ISO-9001 dat zij kwaliteit mogen verwachten in de uitvoering én in de afhandeling van klachten en brieven met als doel voortdurende "kwaliteits"verbeteringen door klachtenafhandeling.

Bij nieuwe systemen van inzameling wordt de klant niet alleen geinformeerd maar ook uitgenodigd door de afdeling Inzameling om mee te denken. Voor Amsterdam-Noord is dat aan de orde bij de invoering van een ondergronds inzamelsysteem waar momenteel onderzoek naar wordt verricht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie