Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VVV Vakanties introduceert het nieuwe vakantieaanbod

Datum nieuwsfeit: 03-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 03 DECEMBER 1999

VVV Vakanties introduceert
het nieuwe vakantieaanbod
De nieuwe gids fiets- en wandelvakanties

Touroperator VVV Vakanties heeft twee nieuwe titels uitgebracht onder de naam Fiets - & Wandelvakanties en Hotel- & Bungalowvakanties. Deze reisgidsen zijn sinds begin december gratis verkrijgbaar bij alle VVV- en ANWB kantoren en ANVR reisbureaus.

VVV Vakanties biedt met deze gidsen een compleet assortiment aan actieve- en verblijfsarrangementen in Nederland. VVV Vakanties is dé specialist op het gebied van binnenlandse vakanties.

Fiets- & Wandelvakanties

De gids Fiets- & Wandelvakanties biedt een omvangrijk aanbod aan actieve vakanties. Naast de populaire fiets- en wandelvakanties zijn ook `Verrassend Anders'-arrangementen zoals watersport-, skate- en huifkarvakanties te boeken. Nieuw dit jaar zijn onder meer `Fiets en botel langs kastelen en Hanzesteden' in Overijssel, de `Vorstelijk vijfdaagse fietstocht over de Veluwe', `Wandelen door Zaanse dorpen en industrieel erfgoed in Noord-Holland' en het `Mercure Snow Village Ski Arrangement' in Biddinghuizen (Flevoland).
De nieuwe gids hotel- en bungalowvakanties

Hotel- & Bungalowvakanties

In de driehonderd pagina's tellende gids Bungalow- & Hotelvakanties staan naast de grotere recreatieparken, hotels en appartementencomplexen ook kleinschalige (familie)accommodaties.

Nieuwe arrangementen zijn onder andere `Uitwaaien op It Soal in een Bungalette' in Friesland, `Fun for Fun kampeervakantie voor jongeren' in Zeeland en 'Ontdek historisch Amersfoort' in Utrecht. Bij een verblijf in Noord-Brabant kan men de `Brabantse Parkenpas' met korting boeken.

NOOT VOOR DE REDACTIE,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie