Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cartoon Network nu ook op de kabel in Oss en omstreken

Datum nieuwsfeit: 03-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Amsterdam, 3 december 1999

Cartoon Network nu ook op de kabel in Oss e.o.

Vanaf heden is de Nederlandstalige versie van Cartoon Network ook te ontvangen via de kabel in Oss, Haren, Macharen, Berghem en Megen. De samenwerking met CAI Oss heeft ervoor gezorgd dat deze plaatsen nu ook zijn aangesloten op het be-roemd-ste cartoonstation voor kinderen van 0 tot 100 jaar.
Cartoon Network is 24 uur per dag te ontvangen op kanaal 63+, 811.25 MHz.

8500 cartoons op Cartoon Network
Cartoon Network toont dagelijks de beste, leukste en spannendste cartoons voor kinderen van 0 tot 100 jaar en is in meer dan 44 miljoen Europese huishoudens te ontvangen. Wereldberoemde cartoonfiguren als Tom & Jerry, Thomas het Lokomo-tiefje, de Flintsto-nes, Johnny Bravo, Yogi Bear, Top Cat en Scooby Doo zorgen met hun avonturen en capriolen voor veel kijkplezier. Het programma van Cartoon Network wordt samengesteld uit de verzameling van meer dan 8.500 wereldberoemde cartoons, gemaakt onder meer in de studio's van MGM, Warner Bros. en Hanna Barbera. Daarnaast toont het cartoonstation zowel de nieuwste producties uit eigen studio's zoals Dexter's Laboratory, Cow & Chicken, de Powerpuff Girls en Ed, Edd ’n Eddy, als aanwinsten uit de Europese film- en animatie-industrie.

Peuterprogrammering in de ochtend
Voor de allerjongste kijkertjes is er elke ochtend tussen 8.30 uur en 10.00 uur de Cartoon Club met Thomas de Stoomlokomotief, Bob de Bouwer, de Kleine Monsters, Tiny Toons en Beertje Paddington.

Cartoon Network op Internet
Cartoon Network is ook via het Internet te bereiken. Het Internetadres is; www.cartoonnetwork.co.uk

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie