Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Chatten met artiesten op www.vriendenvanamstel.nl

Datum nieuwsfeit: 03-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De vrienden van Amstel LIVE! op internet

Chatten met artiesten op www.vriendenvanamstel.nl

Vanaf www.vriendenvanamstel.nl kun je vrienden en kennissen laten verrassen met boodschappen van bekende Nederlandse artiesten. De site is een aanvulling op het populaire televisieprogramma 'De vrienden van Amstel LIVE!'. Op deze site kun je je telefoonbeantwoorder laten inspreken door bijvoorbeeld Thomas Acda of een vriend laten feliciteren door Ruth Jacott. Alle artiesten die hebben opgetreden in het tv-programma laten op de site een digitaal souveniertje achter. Enkele die dit al gedaan hebben zijn o.a. Billy the Kid, Clouseau en Guus Meeuwis.

De site biedt vele interactiemogelijkheden tussen fans en artiesten. Zo kan een fan vragen stellen aan zijn idool. De leukste vragen worden geselecteerd en in de tv-uitzending van De vrienden van Amstel LIVE! gesteld. Bovendien zullen in een speciale ‘Backstage chatroom’ artiesten regelmatig rechtstreeks met hun fans chatten. Liefhebbers kunnen elkaar ook elektronische ansichtkaarten sturen met unieke beelden van de uitzendingen en fragmenten die het programma niet haalden. Naast deze interactieve onderdelen biedt www.vriendenvanamstel.nl uitgebreide informatie over het programma, zoals uitzendtijden en kaartverkoop. Maar ook achtergrond informatie over optredende artiesten en links naar diverse fansites.

De inhoud wordt iedere vrijdag direct na de uitzending aangepast, zodat er elke week iets nieuws te vinden is. Ook informatie over De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy’ op 28, 29 en 30 januari in Rotterdam. Via de site kunnen kaarten voor dit evenement worden besteld.

De site is te vinden op: www.vriendenvanamstel.nl

Cedits:
Opdrachtgever: Amstel Brouwerij
Concept, design en productie: Ozz interactive (AP Lintas)

Concept: Dagan Cohen, Bjorn Bruinsma en Matthijs Jaspers Interactie ontwerp: Andrea Vos
Design: Marieke Riks en Roel ter Voort
HTML: Marien van Os
Producer: Remco Marinus
Technische realisatie: De NetlinQ Groep

Bijlage: Screenshots

Voor meer informatie over www.vriendenvanamstel.nl kunt u contact opnemen met Hans Sjouke Koopal tel: 071-5458000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie