Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 03-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 3 December

VERKEERSCONTROLE

Op de Beersebaan in Cuijk zijn donderdagmiddag vier bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel. Op de Grotestraat en de Radioweg in Sambeek zijn vrijdagochtend bij verkeerscontroles 13 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel, niet voeren van de verlichting, APK en te veel vermogen bromfiets. Op de Beerseweg in Cuijk zijn donderdagmiddag bij een snelheidscontrole 738 voertuigen gepasseerd, waarvan er 180 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 89 km/u. In Velp aan de Bosschebaan is vrijdag een snelheidscontrole gehouden, waarbij 549 auto's gecontroleerd zijn. Hiervan reden er 40 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 111 km/u terwijl 80 is toegestaan. Op vrijdag is ook in Cuijk aan de Beerseweg een snelheidscontrole gehouden. Hier werden 751 auto's gecontroleerd waarvan er 75 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 74 km/u waar 50 is toegestaan.

AUTO GESTOLEN

Vanaf een parkeerterrein aan de Van Coothstraat in Boxmeer is donderdag een blauwe Opel Corsa met kenteken TZ-GS-26 gestolen.

WONINGINBRAKEN

In een woning aan de Duizendmonnikenstraat in Sint Anthonis is donderdagmiddag ingebroken. De inbreker(s) verschafte(n) zich toegang door een raam te forceren. Vermoedelijk zijn de inbreker(s) gestoord door een bewoner die thuiskwam. In een woning aan de Burgemeester Goossenstraat in Sint Anthonis is donderdag ingebroken. Een raam werd geforceerd. Het is nog niet bekend wat er uit de woningen is weggenomen. Donderdag is ingebroken een woning aan de Eurostraat in Oeffelt. Een raam werd geforceerd. Uit de woning verdwenen een videorecorder, videocamera, rijbewijs, sieraden. Een buurtonderzoek had geen resultaat.

VERNIELINGEN

In Boxmeer zijn op diverse plekken in de nacht van donderdag op vrijdag vernielingen gepleegd. In de Steenstraat en Spoorstraat zijn drie auto's aangetroffen waarvan een buitenspiegel is vernield. Ook een verlichtingsbak van een tankstation aan de Beugenseweg werd vernield.

INBRAKEN IN BERGING

In een aantal bergingen van woningen aan de Patrijzenveld is tussen woensdagavond en vrijdagochtend de sloten vernield van de deuren. Voor zover bekend zijn er geen goederen ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie