Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoek Loos Voeding levert gas aan voedingsmiddelenindustrie

Datum nieuwsfeit: 03-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Aparte Unit Hoek Loos voor Gastoepassingen in voedingsmiddelen

Gassenleverancier Hoek Loos (Schiedam) heeft, in haar streven naar verdere diversificatie in verschillende marktsegmenten, een aparte unit in het leven geroepen voor de marketing en verkoop van gassentoepassingen ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie.

De nieuwe unit Voeding bestaat onder meer uit voedingsmiddelentechnologen en een eigen commerciële binnendienst. Op deze wijze wil men nog gerichter en op specialistische wijze omgaan met doelgroepen in de levensmiddelenmarkt en de binnen deze markt geldende regelgeving, zoals HACCP.

Daarnaast beschikt de unit over een Proef- en Demonstratiecentrum in Schiedam, waar ten behoeve van afnemers praktijkgerichte tests en pilotproducties kunnen worden gedaan met de toepassing van voedingsmiddelengassen en -gasmengsels in de praktijk. Met enige regelmaat worden hier tevens praktijkseminars georganiseerd.

Manager van deze nieuwe Hoek Loos-unit is de heer Ing. E.A. Hendriks. De unit Voeding is rechtstreeks te bereiken op telefoon (010) 246 15 38, fax (010) 246 14 35, en e-mail: (voeding@hoekloos.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie