Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provinciale weg Venlo-Nijmegen N271 langer afgesloten

Datum nieuwsfeit: 03-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

Provinciale weg Velden blijft langer afgesloten

Maastricht, 3 december 1999

PROVINCIALE WEG VELDEN BLIJFTLANGER AFGESLOTEN

De provinciale weg Venlo-Nijmegen N271,plaatselijk bekend als de Rijksweg, blijft langer afgesloten dan gepland. De afsluiting zal nu duren tot en met woensdag 8 december. De wegwerkzaamheden daar hebben vertraging opgelopen als gevolg van slechte weersomstandigheden.

Op zaterdag 4 en zondag 5 december wordt de deklaag aangebracht. Als dat niet kan vanwege regen wordt dit werk in het begin van de week uitgevoerd. Daarna volgen afrondende werkzaamheden. Tot en met woensdag 8 december blijft de weg voor alle verkeer in beide richtingen afgesloten. Snelverkeer wordt omgeleid via de autosnelwegen A67 en A73 en de provinciale weg N270. Verkeer met bestemming Velden wordt ter plaatse omgeleid. Op deze omleidingsroute voert de politie snelheidscontroles uit.

Verkeershinder tot Kerstmis Tot Kerstmis blijft de N271 ter hoogte vanVelden voor alle vrachtverkeer afgesloten. Het vrachtverkeer wordt omgeleid via de autosnelwegen A67, A73 en de provinciale weg N270. Vrachtverkeer met bestemming Velden kan wel gebruik maken van de N271. De politie controleert vrachtauto's of die daadwerkelijk in Velden moeten zijn. Voor het doorgaande verkeer op de N271 Venlo-Gennep v.v. is de weg in Velden gedeeltelijk gestremd. Er is ernstige verkeershinder. De aanbevolen omleidingsroute loopt via de A67, de A73 en de N270. Ook deze hinder duurt tot Kerstmis.

Plaatselijk verkeer Voor plaatselijk verkeer geldt eenverkeersregeling met gedeelteljke afsluiting en een snelheidsbeperking tot 30 km. per uur. De politie voert op verschillende tijden snelheidscontroles uit.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie