Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ajax-trainer Wouters: 'Reuser mag vertrekken'

Datum nieuwsfeit: 05-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

Wouters : 'Reuser mag vertrekken'
Amsterdam, zondag 5 december 1999.

Op de persconferentie na afloop van Ajax - RKC liet Jan Wouters weten dat er voor Martijn Reuser geen plaats meer is. 'Ik zie geen toekomst voor Martijn bij Ajax,' zei Wouters letterlijk. De aankondiging van de Ajax-trainer komt voor Reuser niet onverwacht. 'Ik heb met hem de afspraak gemaakt om hem halverwege het seizoen te laten weten waar hij staat.'

Afgelopen week liet de Amsterdammer in de Gelderlander weten bij Ajax te willen vertrekken. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen werd gehuurd van Vitesse, ziet voor zichzelf geen sportieve mogelijkheden meer in Amsterdam. Door het ontslag van trainer Herbert Neumann en de aanstelling van Ronald Koeman als hoofdtrainer ziet Reuser weer mogelijkheden bij Vitesse. Reuser liet destijds weten niet meer onder Neumann te willen spelen.

Reuser is de laatste weken geen vaste kracht meer van de Ajax-selectie. Zondag kwam hij nog wel in actie in het competitie-duel tegen RKC. De middenvelder mocht de laatste vijf minuten invallen. Ook voor Tijjani Babangida lijkt in Amsterdam het doek te zijn gevallen. Wouters ziet in de jongere Pius Ikedia een geschikte opvolger.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie