Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 05-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 5 December

ONDER INVLOED

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 22-jarige automobiliste uit Cuijk aangehouden die onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De controle vond om 02.30 uur plaats op de Grotestraat in Cuijk. Zij kreeg een rijverbod van 4 uren. Een 21-jarige inwoner van Grave kreeg een boete van F 390.- omdat hij onder invloed een auto bestuurde. Hij kreeg tevens een rijverbod van 2 uren. De controle vond in de nacht van vrijdag op zaterdag om 03.30 uur plaats op de Jan van Cuijkdijk in Grave.

AUTODIEFSTAL, KATWIJK

Vanaf een parkeerplaats aan Lange Oijen in Katwijk is zaterdag in de loop van de ochtend/middag een groene Chrysler Voyager bestelauto ter waarde van circa F 60.000.= ontvreemd. De auto is gekentekend SV-LJ-24.

BOETE VOOR WINKELDIEFSTAL, RIJKEVOORT

Een 19-jarige inwoonster van Nijmegen heeft een politietransactie van F 240.= gekregen nadat zij betrapt was op winkeldiefstal. De vrouw verliet zaterdagmiddag met een gestolen ketting ter waarde van F 15.= een winkel aan de Koorstraat in Boxmeer. Zij werd door winkelpersoneel aangehouden en aan de politie overgegeven.

ONDER INVLOED, OEFFELT

De politie heeft proces verbaal opgemaakt tegen een 39-jarige automobilist uit het Limburgse Afferden. De man was zondagmorgen rond 09.40 uur met zijn auto in de berm van de Heerstraat op nauwelijks 1 cm van een boom tot stilstand gekomen. Hij werd daar door een aantal passanten aangetroffen en reageerde nergens op. Bij onderzoek bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Reden waarom een bloedproef van hem is genomen. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie