Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Borland tools succesvol tijdens CM Corporate RAD Race "99

Datum nieuwsfeit: 06-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Borland tools succesvol tijdens CM Corporate RAD Race ’99


Winnaars eerste en tweede prijs maakten gebruik van Borland Delphi 5 en Borland JBuilder


Amsterdam, 06 december 1999 - Borland Delphi 5 en Borland JBuilder vormden de basis voor de winnende applicaties van de RAD Race '99, de Europese programmeerwedstrijd voor Rapid Application Development (RAD). Deze internationale programmeerwedstrijd werd op 25 en 26 november 1999 voor het vijfde achtereenvolgende jaar georganiseerd door het IT-vakblad CM Corporate. De eerste prijs werd gewonnen door Pulse Automation Experts BV uit Venlo, gespecialiseerd in de ontwikkeling van industriele productieapplicaties. Het Pulse-team ontwikkelde met behulp van de Borland Delphi 5 ontwikkelomgeving de winnende applicatie die volgens de jury met kop en schouders boven de andere deelnemers uitstak.

De tweede plaats in het sterk bezet internationale deelnemersveld werd behaald door een team van TAS. Zij ontwikkelden een zeer innovatieve Internetapplicatie, waarbij ze voor de servlets gebruikmaakten van Borland JBuilder. Het TAS team werd uitgeroepen tot winnaar van de beste Java-applicatie. Volgens het jury-rapport had TAS op een innovatieve en gedurfde manier een hypermoderne toepassing in Java opgezet.

Wim Hoek, Marketing Manager Benelux bij Inprise, zegt over deze resultaten: "wij zijn zeer tevreden dat de Borland development tools het zo goed hebben gedaan. Het feit dat de prijswinnaars onze development tools hebben gebruikt voor het bouwen van hun toepassingen, onderstreept onze leidende rol bij de ontwikkeling van innovatieve applicaties."


Inprise


Inprise is een vooraanstaand leverancier van op Internet-technologie applicatieontwikkeling voor bedrijven en individuele programmeurs vereenvoudigen. Inprise biedt geintegreerde, schaalbare en veilige oplossingen die wereldwijd populair zijn vanwege hun hoge gebruiksgemak, prestaties en productiviteit. Daarnaast onderscheidt Inprise zich door haar toewijding aan het open platform-principe, en haar ondersteuning aan softwareontwikkelaars over de hele wereld via de on-line gemeenschap community.borland.com. Deze site biedt technische informatie, e-commerce mogelijkheden, services en nieuws op het gebied van applicatieontwikkeling. Inprise is opgericht in 1983. Het hoofdkantoor staat in Scotts Valley in de Verenigde Staten.


Voor meer informatie: Voor meer persinformatie:


Inprise Corporation Lammers van Toorenburg Benelux PR

Wim Hoek, Marketing Manager Benelux Francine Loos

Telefoon: 020 503 5100 Telefoon: 030 656 5070

Fax: 020 503 5170 Fax: 030 656 5473

E-mail: <francine@lvtpr.nlreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie