Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start pakt vestigingen in als reusachtige Sinterklaascadeaus

Datum nieuwsfeit: 06-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

START

www.start.nl

Start tovert vestigingen om tot reusachtige Sinterklaascadeaus

In Amsterdam, Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen en Zwolle

Start tovert vestigingen om tot reusachtige Sinterklaascadeaus

In navolging van de bekende inpakkunstenaar Christo pakt Start op maandag 6 december vijf regionale vestigingen volledig in. Deze reusachtige Sinterklaascadeaus worden diezelfde dag ook weer uitgepakt. Hiermee luidt Start de eindejaarsactie voor haar flexwerkers in. Tijdens dit evenement worden de eerste kerstpakketten uitgereikt aan uitzendkrachten en gedetacheerden van Start. In december krijgen ruim 70.000 flexwerkers zo'n pakket.

Startvestigingen in Den Bosch, Dordrecht, Amsterdam, Nijmegen en Zwolle zijn de eerste maandag van december de hele dag feestelijk verpakt. Om precies 17.00 uur worden de speciaal ingerichte feestetalages op spectaculaire wijze onthuld. Hiermee wil Start de speciale kerstactie voor flexwerkers extra cachet geven.

De enorme inzet van de ruim 70.000 flexibele arbeidskrachten die dagelijks via Start aan het werk zijn verdient de nodige waardering. Vandaar dat Start, als enige in de uitzendbranche, haar uitzendkrachten en gedetacheerden zo grootschalig van een kerstpakket voorziet. De arbeidsintermediair doet dat niet voor niets. De praktijk wijst uit dat de flexwerkers door het krijgen van een kerstpakket het terechte gevoel krijgen dat ze echt bij Start horen.

Het kerstpakket is één onderdeel van het pakket employee benefits dat flexwerkers van Start ter beschikking staat. Dit pakket breidt overigens steeds verder uit. Zo bood Start al eerder mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Start heeft een overeenkomst met de Stichting Nationale Hypotheekgarantie, waardoor uitzendkrachten en gedetacheerden nog makkelijker in aanmerking komen voor een hypotheek.

Start biedt haar flexwerkers daarnaast nog veel meer voordelen. Ze kunnen deelnemen in een spaarloonregeling en via het eigen pensioenfonds van Start een pensioen opbouwen. Ook krijgen ze, sinds dit jaar, elk kwartaal een eigen personeelsblad in de brievenbus, getiteld Fleks Magazine. Met al deze zaken benadrukt Start dat de flexwerkers net zo belangrijk zijn als alle vaste medewerkers van de arbeidsintermediair.

Start is met 4200 medewerkers en 600 vestigingen de op een na grootste full-service arbeidsmarktintermediair in Nederland en marktleider op het gebied van detacheren. In totaal werken er dagelijks circa 60.000 uitzendkrachten en 11.000 gedetacheerde medewerkers via Start.
----------------------------------------------------------------------

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie