Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groningers kunnen gemeente suggesties via internet melden

Datum nieuwsfeit: 06-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuws Gemeente Groningen

Gemeente lanceert digitaal klachtenformulier

6 december 1999

Inwoners kunnen suggesties via internet melden.

De gemeente Groningen biedt vanaf 1 december een klachten- en suggestieformulier aan via internet. Het formulier is te vinden onder het kopje 'Wonen en Leven'. De gemeente kent al lange tijd een schriftelijke klachtenprocedure. Aan de hand van deze gratis adviezen probeert zij de dienstverlening en de eigen organisatie te verbeteren. Steeds vaker komen klachten en suggesties ook via e-mail binnen. Om het inwoners gemakkelijker te maken met klachten en suggesties te komen, lanceert de gemeente nu dus ook een digitaal formulier.

De afzender van de klacht of suggestie krijgt per e-mail eerst een ontvangstbevestiging. Daarna zoekt de gemeente uit welke dienst inhoudelijk antwoord geeft. Dat gebeurt in principe binnen vier weken. Via links kunnen bezoekers van de pagina met het digitale formulier overigens snel contact zoeken met de wijkservicecentra, de wijkposten en de Gemeentelijke Ombudsvrouw. Voorlopig gaat het bij deze nieuwe service om een proef. Na een half jaar volgt de evaluatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie