Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 06-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 6 December

TE VEEL GEDRONKEN (Schijndel)

Zondagmiddag vond rond 16.40 uur een ongeval plaats op de Structuurweg in Schijndel. Een 24-jarige man uit Schijndel was met zijn auto over de kop geslagen. Bij controle bleek dat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 4 uur. Door de officier van justitie is de man een geldboete opgelegd van fl. 900,-.

TE VEEL GEDRONKEN (Boxtel)

Zondagavond heeft een 32-jarige man uit Malta een boete gekregen van fl. 390,-. De man was betrapt toen hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de boete een rijverbod. De controle vond plaats op de Europalaan in Boxtel.

SNELHEIDSCONTROLE (Vught)

Maandagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Vijverbosweg in Vught. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 206 voertuigen gecontroleerd. 54 zijn er gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 87 km/u.

VUURWERK

De politie Brabant Noord heeft niet zoals andere politieregio's een anonieme telefonische kliklijn voor vuurwerk. Dat wil echter niet zeggen, dat dergelijke meldingen niet bij de politie Brabant Noord gedaan kunnen worden. Meldingen over opslag van vuurwerk en illegale verkooppunten kunnen bij alle politiebureaus anoniem gedaan worden. De meldingen worden serieus en discreet behandeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie