Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brandweermannen Den Helder gehuldigd

Datum nieuwsfeit: 06-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Brandweermannen gehuldigd

betreft:
week: week 49

Burgemeester Hoekzema heeft vorige week aan diverse brandweermannen diploma's en certificaten uitgereikt. Hij deed dit tijdens de jaarlijkse korpsbijeenkomst. Daarnaast vierden vijf medewerkers een jubileum: Leo Vermeulen omdat hij 30 jaar in dienst is, en vier Julianadorpers die 12,5 jaar `vrijwillig' hun post in Julianadorp bemannen: Carlo Koenen, Gé Berbée, Cor Hollander en Cees Kroon.

In zijn toespraak prees de burgemeester de betrokkenheid van zowel de beroepsmensen als de vrijwilligers van de brandweer Den Helder. Hij onderstreepte dit nog eens aan de hand van een terugblik op de grote rampenoefening van vorige week maandag op en rond de Oude Rijkswerf Willemsoord. Commandant Van Dijk vertelde dat de term `vrijwilligers' eigenlijk achterhaald is: "Je komt vrijwillig in dienst van de Brandweer en daar houdt die vrijwilligheid op. Daarna ga je heel duidelijk verplichtingen aan. Zeker de loodzware opleidingen die tegenwoordig nodig zijn rechtvaardigen een betiteling als part-timer bij de Brandweer".

_________________________________________________________________

laatste verandering: december 06, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie