Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten stad Groningen

Datum nieuwsfeit: 06-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 06-12-99

Persberichten stad Groningen/
Dagelijkse berichten district Groningen / Haren

Maandag, 6 december 1999

Ex-man aangehouden voor mishandeling
Op de Loefzijde is zondagnacht een 38-jarige man uit Groningen aangehouden voor mishandeling van zijn 24-jarige ex-vrouw in haar woning aan de Fok. De man was binnengedrongen in het huis van de vrouw en had haar geslagen en geschopt. De man is aangehouden en ingesloten.

Sigarettenkraken
Bij een winkel aan het Helperplein is zaterdagnacht een ruit ingegooid. Door het gat is men naar binnen gegaan en zijn er sigaretten meegenomen. De volgende nacht werd op dezelfde wijze een supermarkt aan de van Lenneplaan bezocht. Met een stuk steen werd een ruit ingeslagen en ook hier werden sigaretten meegenomen. De politie stelt een onderzoek in.

Gestolen auto terug
Surveillerende agenten zagen zondagnacht op het Damsterdiep een auto rijden met enkel de stadslichten aan. De drie inzittenden lieten de auto achter bij de Oliemuldersweg en maakten zich uit de voeten. De auto bleek de nacht ervoor gestolen te zijn vanaf het Floresplein. Een speurtocht met een politiehond leidde niet tot de drie mannen.

Rijden onder invloed
Bij alcoholcontroles zondagnacht zijn twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed. Op de Ankemaheerd had een 31-jarige stadjer 0.7 promille in zijn bloed. Op de Metaallaan blies een 39-jarige Groninger een promillage van 1.05. Beide mannen kregen een rijverbod, een boete en een dagvaarding.

Man in bovenbeen gestoken
Een 45-jarige man uit Groningen die zondagochtend op de Beijemerweg fietste is onder het aldaar gelegen tunneltje door twee nog onbekende mannen op een bromscooter met een scherp voorwerp in zijn bovenbeen gestoken. De bromscooter met beide mannen kwam de fietser achterop en in het voorbijgaan voelde de 45-jarige prikken in zijn been. Bij het afweren verwonde hij zijn hand. De fietser is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De politie stelt een onderzoek in naar de mannen op de brommer.

Voor nadere informatie voorlichting regiopolitie Groningen, telefoon: 050-5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie